Waheed Mohammed åpnet før jul dørene til Flisa Lagerutsalg på Sundmoen, vegg i vegg med Bowlinghallen Solør, og her selger han blant annet klær og sko. Varene kjøpes inn fra konkursbo og overproduksjon andre steder i Europa.

- Det kan være fjorårets varer på noe, og det er gjerne de store kjedene som kvitter seg med sortiment på veg ut. Men klærne og skoene er like fine de, og derfor kan vi selge de til en mye rimeligere pris her på Sundmoen, sier Mohammed.

Før jul var det mange nysgjerrige innom, men i januar har det så langt vært litt roligere. Det er kanskje ikke så rart:

- Vi vet at januar er en rolig tid, men vi har bra aktivitet på Facebook og har tro på dette. Etter hvert håper vi å få til noen auksjoner på varer der, sier Mohammed.

Antikk i kjelleren

I første etasje har han primært klær og sko, mens i kjelleren finner du brukt og antikk. Her kan du for eksempel finne malerier, møbler og glass.

- Konseptet er bra, og folk som er opptatt av pris bør ta turen innom oss. Her er det noe for enhver smak, sier Mohammed.

Ved Uno X-stasjonen driver Waheed fra før Darell's gatekjøkken. Å kombinere dette med lagerutsalg tror han går veldig fint, men at det kan bli litt travlere dager tror han nok.

- Litt mer stressende kan det kanskje bli, men vi er flere om dette og det handler om delegere litt arbeidsoppgaver, sier Waheed.