Det er en av tomtene bak Flisa Stormarked som mest sannsynlig det nye bygget blir satt opp på. 

- Etter at vi etablerte Kompass Bygg har vi vært på utkikk etter lokaler sentralt på Flisa til egen virksomhet, men etter hvert fant vi ut at vi kanskje heller skulle bygge noe selv. Vi har vært i dialog med kommunen om de tomtene som ligger tilgjengelig rett bak Stormarkedet. De tomtene er regulert til næring i 1. etasje og leiligheter i 2-4 etasje. Vi har begynt å tegne litt og ser på mulighetene for å ha kontorer i 1. etasje og utleieleiligheter i de andre etasjene, forklarer Erik Holtet. 

Hvordan er markedet for utleieleiligheter på Flisa?

- Slik vi har forstått det, har det nesten ikke vært noe ledig sentralt på Flisa de siste par-tre årene. Alt blir borte fort, og det viser at folk vil bo sentralt. Nå skal vi i nye runder med kommunen angående størrelse på bygget og hvilken tomt som blir aktuell. Vi har også noen aktører som er interesserte i forhold til å leie, blant annet politistudenter. Kommunen har jo også nyansatte som trenger et sted å bo. Vi skal gå et par runde med de, for å se om det er mulig få til noe samarbeid, sier Holtet. 

Ser for seg byggestart til sommeren

Det blir også muligheter for andre bedrifter til å leie seg inn i næringsdelen i 1. etasje. 

- Ja, vi kommer til å bygge såpass at vi i Kompass Bygg ikke har behov for alle lokaler selv. Det blir helt klart muligheter for andre der også, og vi har vært i kontakt med flere som kan tenke seg å leie hos oss. Det er mye som skal på plass først, men vi ser kanskje for oss en byggestart til sommeren. Det blir Kompass Bygg som bygger i egen regi og leier ut videre, sier Holtet. 

Det nye entreprenørselskapet har vært på utkikk etter ansatte noen uker allerede, og ting begynner å falle på plass. 

- Vi har kommet ganske greit i gang med rekrutteringen, og vi har ansatt 3 personer. Vi fortsetter den prosessen og vi har begynt å få en del jobber. Vi ser lyst på framtida vi! Vi ønsker så klart flere jobber, og kommer til å markedsføre oss videre i distriktet framover, sier Holtet.