• MASKOTER: Stor stas for flere av de unge Flisa-spillerne som fikk løpe inn på banen med både Elverum og Follo.

Dette var 4. gang Flisa AIL og Elverum håndball inviterte til håndballfest i Åsneshallen, og denne gangen innfridde til de grader Elverum med stor håndball. Publikum storkoste seg i Åsneshallen og det ble nok også en pen økonomisk gevinst for Flisa AIL. 

Sportslig leder i Flisa AIL og primus motor for arrangementet, Ronny Grenberg, var meget godt fornøyd lørdag ettermiddag. 

- I dag var det trøkk og fart i Elverum, og de møter også et bra Follo-lag. Elverum var heltent fra starten av og spiller en kjempegod kamp. de ledet 11-9 til pause og vant til slutt ganske klart med 29-20, sier Grenberg. 

godt over 600 tilskuere

For å få best økonomisk uttelling på bidrag pr. tilskuer som både bedrifter og enkeltpersoner hadde gitt, måtte det komme 500 tilskuere i Åsneshallen. Og det kom vesentlig flere!

- Ved siste opptelling jeg hørte om var det 613 tilskuere, så dette har vært kjempebra rett og slett! smiler Grenberg. 

Håndballfesten startet allerede tidlig på lørdag. 

- Vi startet allerede kl. 09.30 i dag med ei temasamling og det var med 40 gutter! 7 av Elverum-spillerne kjørte den økta, og tema var skudd og finter. Tilbakemeldingene fra de som var med, var at det var utrolig morsomt og lærerikt. Raymond Hamar hadde også trenerseminar som var meget bra og lærerikt. Han fortalte om hvordan vi som en liten klubb, kan jobbe for å tenke både bredde og aktivitet i flere idretter, sier Grenberg. 

- et godt tilskudd i kassa

Arrangementet ble en stor suksess sportslig og publikumsmessig, og det ble også et bra økonomisk resultat. 

- Med så mange folk i hallen og så mange som har bidratt, blir det også et godt tilskudd i kassa.  Vi er veldig fornøyd med dagen! Dette var 4. gangen Elverum kom og bidro til håndballfest, og så lenge det er en så stor publikumsfest som det er - så fortsetter vi nok til neste år. Så lenge folk kommer og støtter opp, så håper jeg dette kan bidra til å opprettholde et så bra aktivitetstilbud som vi har i klubben. Jeg synes vi absolutt skal fortsette til neste år, dette er en suksess! sier Grenberg. 

Elverum håndball arrangerer sin egen Kronekamp 3. februar. 

- Elverum er glade for å komme til Flisa og være med å bidra til håndballfest. Da er det også viktig at vi gir noe tilbake og jeg oppfordrer alle til å reise til Elverum 3. februar og støtte opp. Det er viktig at vi gir noe tilbake til Elverum også, er oppfordringen fra Ronny Grenberg.