Det er ikke få kvitteringer som bruker å bli levert inn under Høstfesten på Flisa. Premien er gavekort og varer fra butikkene på Flisa samlet verdt minst 10.000 kroner, men i fjor ble beløpet over det dobbelte. Trolig blir det langt mer enn 10.000 kroner i årets gavepott også.

- Dette er veldig populært, og alle som handler på Flisa fra onsdag til lørdag er med i trekningen. Du må bare skrive navn og telefonnummer på lappen, og levere den i trekningsboksen ved Flisa Stormarked, sier Odd Erland Dalen, som er arrangementsansvarlig for Høstfesten.

Bjørg vant over 20.000 i fjor

Bjørg Moen trakk altså det lengste strået i fjor, og vant gaver fra butikkene på Flisa verdt mer enn 20.000 kroner. Moen kommer fra Trangsrudsroa, men bor på Linderud i Oslo.

- Dette er jo nesten forgæli. Jeg får håpe ikke gavekortene går ut den første måneden, smilte Moen, etter å ha vunnet fjorårets gaver.

For blant gavene var det også gavekort på rundt 15.000 kroner fra butikkene. Gavekortene er på alt fra middag og trening, til litt mer vanlige handelsvarer.

- Gevinsten er jo helt utrolig. Jeg handlet en topp på Centrum Tekstil, og da Odd Erland ringte meg og spurte meg om toppen trodde jeg først det var noe galt. Det var mye lapper i boksen, og helt utrolig at jeg vant, smiler Moen.