Tidligere har Vinje-søstrene holdt tre konserter på skolen, og konserten lørdag 16. desember blir den andre i nye Våler kirke. I fjor var det omlag 300 som tok turen for å få god førjulsstemning, og de to håper at like mange kommer i år.

- Vi skal slippe en ny låt på Spotify 1. desember som vi selvsagt skal ha med i konserten, men det blir også tradisjonelle julesanger. Mesteparten vil være skandinaviskspråklig, altså på et språk som alle forstår, sier Victoria Vinje.

Med seg i bandet har Benedicte og Victoria i år Chris Harald Sagmoen, Simen Grunt, Fredrik Vindfallet og Vegar Vindfallet. Forhåndssalg av billetter gjøres hos Esso Smedstuen, og i døra er det nå mulig å betale med Vipps.

Fornøyde med oppmøtet i fjor

- At det kom rundt 300 i fjor er vi kjempefornøyde med. Det var mange som kom langveisfra, og mange vi ikke kjente. Det var kjempemoro. Dette er en konsert som passer for alle, og som er barnevennlig. Noen låter er litt dype, mens andre igjen er mer morsomme, sier Victoria.

Konserten har også i år fått navnet «Velkommen hjem», og det passer bra i disse førjulstider hvor mange som studerer utenbygds kommer hjem til Våler for å feire jul.

- Så langt er vi strålende fornøyde med oppmøtet på disse konsertene, og vi håper mange tar turen i år også, smiler Victoria.