Noen ganger byr livet på utfordringer, og kanskje står du ved et vegskille og føler deg usikker på vegen videre? Melder du deg på kurs i Gjesåsen 15. juni kan det hende det blir enklere å ta de vanskelige valgene i livet.

- Foredraget og workshopen heter «Vær modig». Dette handler om at folk skal leve den beste versjonen av seg selv. Være trygg, sterk og modig. Rett og slett å være det fantastiske mennesket du er. Men det kan komme utenfra som forstyrrer deg fra å være det, sier Sølje Bergman.

Hun har lang erfaring som skuespiller, og jobber nå også som coach. Sammen med kollega Linda Juel ser de nå stort frem til å holde foredrag på Søstuen i Gjesåsen 15. juni. Sølje tror mange kan ha nytte av å melde seg på.

- Det er ikke alltid vi klarer å fikse alt i livet på egenhånd. Vi coacher trener også noen å snakke med noen ganger. Vi lærer bort måter og teknikker så folk kan bli det modige mennesket du vil være, sier Bergman.

Kan lære mye

Temaet er kanskje nytt for mange solunger, men Linda tror definitivt at også solungene har mye å lære her. Hun håper mange kommer.

- Det er ikke skummelt og farlig! Derimot er det veldig gøy og interessant. Her kan en lære verktøy som kommer til store nytte senere i livet, sier Juel.

De som kommer trenger ikke å utlevere stort fra sitt eget liv, men noen ønsker å fortelle om seg og sine utfordringer. Det er helt opp til den som kommer.

- Føler du at du har usikre områder i livet ditt, eller at du står fast her og nå eller står ved et veiskille bør du ta turen. Mange må gjøre valg som ikke er så enkle. Det handler for eksempel om relasjoner eller i jobbsammenheng. Samtidig tror jeg også de som er selvsikre har stor nytte av kurset. Hit kan alle komme, smiler Bergman.