Emma-Terese Helstad er leder for håndballstyret i Hof, og er glad for at samarbeidslaget med Grue fungerer så bra. Damene treffes hver mandag for å trene i Gruehallen, og vil gjerne at enda flere skal bli med.

- De som er med på laget er fra 17 år og opp i 40-årsalderen. Det er ikke noe mål å klatre i divisjonene, men vi har lyst til å være med på litt cuper og å spille treningskamper, sier Helstad.

Med andre ord er treningen og det sosiale viktigst, og det setter en litt uformell ramme på det hele. Her får alle mulighet til å spille, og håndball er en fin sport å holde seg i form i.

- Vi trener hver mandag fra klokka 19.00 til 20.30 i Gruehallen, og hvor mange vi er varierer veldig. Det som er helt klart er ihvertfall at vi har plass til flere, smiler Helstad.

De fleste spillerne kommer i dag fra Hof eller Grue, men dette er ikke noe krav for å være med. Alle som vil være med får det, og de som er interessert kan ta kontakt med Helstad eller en av de andre spillerne på 4.-divisjonslaget til Hof og Grue.