Da Celal Dogan vokste opp i Stockholm i Sverige, møttes han og kompisene ofte ute på forskjellige kafeer etter skoletid.

- For oss var det vanlig at vi møttes etter skoletid, var sammen og gjorde lekser. Jeg ønsker også at ungdommen i Solør skal ha den samme muligheten og tilbyr derfor at de kan komme hit på dagtid tirsdag til fredag. Det har allerede vært noen ungdommer her og testet ut tilbudet, men nå åpner vi opp for alle ungdommer opp til 16 år. Vi har pratet om det i familien, at vi skal gjøre noe for ungdommen og vi ønsker nå at alle ungdommer skal få den samme muligheten som jeg hadde. Ungdommene får også 15 prosent rabatt på mat og drikke fra klokka 1400 til 1700, sier Celal Dogan. 

Opp til 16 år

Tilbudet til ungdommen gjelder tirsdag til fredag, fra klokka 1400 til 1700. 

- Vi har ikke satt noen nedre aldersgrense, her er alle velkomne opp til 16 år. Her blir det mulighet for å spille Playstation, sjakk, backgammon, kortstokk og Netflix. Alle barn og unge elsker jo Playstation og Netflix, og det gjør jeg også! De kan gjerne spise og drikke her også, men det viktigste er at de får et sted de kan møtes. Jeg håper jo også at noen vil gjøre lekser her, så kan de lære av hverandre. Jeg var ikke noe skolelys selv, men lærte mye av mine kompiser som var flinke på skolen. Jeg gjorde aldri lekser alene, men alltid sammen med kompiser. Med dette tilbudet håper jeg at andre ungdommer også kan lære på samme måte, fortsetter Dogan.