• SOSIALT OG MORO: Gjengen i veterantreffet møtes allerede lørdag, og reiser til Kynndalen på utflukt. Søndag er det utstilling ved gammelskula i Skalbukilen.

Veterantreffet på Åsnes Finnskog starter med utflukt til Kynndalen lørdag, men det er først på søndag at det virkelig store publikumsantallet kommer.

- Interessen rundt treffet har vært ganske jevn. Årets treff er det 12. i rekken, og vi starter på lørdag for de som vil være med. Da blir det utflukt til Kynndalen, og topptur for de som vil være med, sier Kåre Olav Strand.

Han er primus motor for veterantreffet, og håper på godt vær slik at mange kommer. Det er særlig utstillingen på søndag som fenger.

- Vi hadde rundt 200 publikummere i fjor, og er fornøyd med det. Tidligere var det kun traktorer som ble stilt ut, men dette har blitt utvidet til å dekke alt som har motor. Alt fra biler til mopeder og motorsykler kan være med i tillegg til traktor, sier Strand.

I fjor var det flest biler med på treffet, og det har sin forklaring i at det er enklere å ta med seg en bil på treff enn en traktor.

- Utstillerne kommer i hovedsak fra Solør, men noen tar også turen fra Brumunddal og Vågå, sier Strand.

Utstillingen ved gammelskula i Skalbukilen åpner klokka 12.00 på søndag, og Strand håper å se mange på årets veterantreff.