Eier og driver av Gym i gata, Arne Aarnes, sier at tilbudet har fått stor respons. 

- Trening er jo viktig, og de fleste har god nytte av mosjon. Egg i kombinasjon med trening er kanskje ikke like vanlig, selv om egg er en viktig ressurs for både de som trener og ikke trener. Jeg driver med både egg og trening, og synes derfor det var naturlig å lage et kombinert produkt, smiler Aarnes. 

Egg og mosjonspakken er tilgjengelig for både eksisterende og nye kunder. 

- Hvis du melder deg inn på det vi tilbudet vi kjører nå, får du i månedsprisen 30 egg i tillegg hver måned. 30 egg er litt over gjennomsnittet for en enkeltperson pr. måned, hvis du ser på eggforbruket til en gjennomsnittlig nordmann. Eggforbruket bør uansett opp i Norge, kineserne for eksempel spiser 5 ganger så mye egg som en nordmann - så vi har mye å gå på, mener Aarnes. 

- bli både sprekere, sunnere og spar penger

Responsen har vært god og de første kundene har allerede meldt seg. 

- Det er bare å ta kontakt, jeg tror ingen klarer å matche nettoprisen du får hvis du spiser egg uansett. Med «Egg og mosjonspakka» kan du både bli sprekere, sunnere og samtidig spare penger, alle gode ting er tre, smiler Aarnes. 

Mange nyttårsforsetter handler om å trene mer og leve sunnere. 

- Januar bruker å være en travel måned ja, og det har det vært i år også. Det er mange nyttårsforsetter som skal oppfylles, og vi er klare til å ta i mot de som har som forsett å trene mer. Alle er hjertelig velkomne og vi har plass til mange flere, sier Arne Aarnes ved Gym i gata på Kirkenær.