Omlag 6.000 personer har besøkt Helt Ville dager i 2016 og 2017. Med rundt 3.000 besøkende i året er Knut Arne Gjems og Emil Rundberget storfornøyde med mottakelsen som arrangementet har fått i Gjesåsen.

Vassendgutane er første artist som slippes til årets arrangement, og bandet lanserer sin nye plate fredag under Helt Ville Dager på skansen.

- Helane i taket heter plata, og det er utrolig artig for oss på Helt Ville Dager å få til releasekonserten på Skansen. Det er stort, og vi håper mange tar turen for å høre nye og gamle Vassendgutane-låter, sier Emil Rundberget.

Vassendgutane har holdt det gående i mange år, og arrangørene tror bandet kan trekke folk langveisfra til Skansen denne fredagen.

- Musikken deres treffer solungsjela godt, og Vassendgutane passer veldig bra i vårt konsept, sier Rundberget.

Alle drar i samme retning

Alle velforeningene i Gjesåsen og Kjellmyra Idrettslag står bak arrangementet, og det er mye dugnadsfolk i sving denne helga. At hele grenda er med gjør også sitt utslag i besøkstallene. Dette er noe alle har eierskap til.

- Vallset Vel har økt sitt aktivitetsnivå i det siste, og er nå med på laget hos oss. Det betyr at alle i Gjesåsen er med. Det er nok ganske unikt at alle drar i samme retning på et slikt arrangement, og jeg er kjempeglad for at alle er med, sier Rundberget.

Barnas dag har vært en stor suksess de siste par årene, og i år utvides konseptet til Juniorfarmen. Farmen-vinner Halvor Sveen kommer nemlig på besøk.

- Vi skal sette opp de tevlingene som vi kjenner fra TV-skjermen. Her kan folk få prøve seg på Farmen-konkurransene. I tillegg kommer Sveen på jugarkvelden for å dra noen skrøner, sier Gjems.

Arrangørene kommer til å slippe flere artister og nyheter i ukene som kommer.