Det svinger godt av Malossi om dagen. For en tid siden ga de ut singelen «Blinken min», og nå har de nye EP på gang. 7. mars ble en stor dag for bandet da de på kort varsel ble hyret inn for å varme opp for det legendariske tungrockbandet Fu Manchu fra California på Rockefeller.

- Dette er jo gamle helter for oss i Malossi, og det gikk veldig bra. Vi har fått godt over 100 spillejobber nå, og begynner å få bra rutine i bandet. Publikum tok i mot solung og tungrock på en fin måte, sier Roy Møllerud.

For etter at Malossi bestemte seg for kun å synge på dialekt kunne en tro at publikum var skeptiske. Slik er det definitivt ikke.

- Vi har funnet vår stil med tungrock og solung. Etter spillejobben på Rockefeller ringte Metal Hammer og ville skrive om oss. Det er artig å bli lagt merke til, sier Møllerud.

Ny plate 6. april

Da bandet ga ut singelen «Blinken min». Når bandet 6. april lanserer ny plate håper de på minst like god respons. Blant annet skal de synge om flæsk og duppe.

- Flæsk og duppe er i utgangspunktet gærgætt, og det er tung mat. Det passer jo veldig bra sammen med tungrock. Alle gutta er glad i det også. Ellers har vi lurt fælt på hva som er inne i disse Jørgensen tankbilene som kjører rundt i Oslo. Det ble det låt av, sier Møllerud.

Bandet holder releasekonsert på Last Train i Oslo 5. april, og på Fru Lundgren i Trondheim 9. juni. Flere spillejobber er på gang, og Møllerud er optimistisk med tanke på fremtiden.

- Vi satser bra nå og holder trøkket oppe. Målet er et par spillejobber i måneden. Solungdialekta skal vi ihvertfall holde på i Malossi, sier Møllerud.