• ØNSKER VELKOMMEN: Therese Eriksson ved Finnskogtoppen ser frem til å ta i mot de to heldige vinnerne i konkurransen.

Oppslutningen var stor rundt Facebook-konkurransen som iSolør.no kjørte på sidene til SolørRadioen og SolørMagasinet. Mange ville vinne en halv velværedag for to personer, og den heldige vinneren ble kåret søndag kveld.

Det var Anne Mette Østmoe fra Grinder som ble den heldige vinneren, og hun har valgt å ta med seg sin bestevenninne Anne Britt Øveråsen til velværesenteret på Grue Finnskog.

- Så moro! Jeg har vært der en gang før, og hadde lyst til å reise igjen. Nå gleder jeg meg til å ta med Anne Britt Øveråsen opp dit. Det fortjener hun, sier Østmoe.

Hun er glad for å ha en bestevenninne som stiller opp uansett hva, og det var derfor hun valgte Øveråsen til å dele premien med seg.

- Anne Britt har alltid vært der for meg, og er flink til å tenke på alle rundt seg. Jeg synes hun fortjener å bli med til Finnskogtoppen. Her skal vi slappe av og kose oss, sier Østmoe.

Anledningen for konkurransen var at iSolør.no feiret 50.000 unike brukere og 200.000 sidevisninger på den første måneden var i drift. Du skal ikke se bort fra at det dukker opp flere konkurranser i tiden som kommer.