Den heldige vinneren vil være anonym, men vant altså hele 1 million kroner på Røde Kors sitt Pantelotteri på Kiwi i Våler. 

- Det kom en person som skulle pante flasker som vanlig og trykket da på Røde Kors knappen for å gi panten til de. Personen ble overrasket da han/hun fikk beskjed om gevinst og lappen kom ut, og det stod et 1-tall med mange nuller bak! Han/hun ble stående å telle nuller en stund! Det var utrolig moro både for personen som vant og for oss på Kiwi Våler. Det er jo litt ekstra moro med en god og lokal kunde som vinner også, smiler Ståle Bryhn. 

- Det er flere og flere som benytter muligheten til å gi panten til Røde Kors, og det synes vi er bra, det går jo til en veldig god sak. Uansett om du panter for 1 eller 100 kroner, så kan du vinne i Pantelotteriet. Det blir egentlig som ei loddbok, jo mer du panter for - jo flere sjanser for å vinne. Den som vant i går, pantet for 36 kroner, så det vil jeg si det var et godt utbytte med å vinne 1 million, sier Bryhn.

- Andelen som støtter øker

Det er flere og flere som velger å støtte Røde Kors via Pantelotteriet, både i Solør og ellers i landet. 

-  Andelen som støtter oss via Pantelotteriet øker, og hvis jeg ikke husker helt feil ble det satt ny rekord i Hedmark i 2018. Det er viktige penger for en ideell organisasjon som Røde Kors. Selv om det går noen kroner ut da noen vinner på Pantelotteriet, blir det uansett et godt overskudd i Pantelotteriet. Vi er veldig takknemlige for at folk støtter oss, sier Rune Sørlie i Røde Kors. 

I fjor ble det delt ut 1 million på en Kiwi-butikk i Elverum. 

- Vi deler jo daglig ut gevinster, fra 10 kroner og oppover, men jeg kan ikke huske at det har blitt delt ut 1 million tidligere i vårt distrikt. Det er absolutt en god sjanse til å vinne, samtidig som det er bra at folk panter flaskene sine av miljømessige hensyn. Folk har blitt flinke til å levere pant, og en slik milliongevinst vil nok øke pantemengden framover, sier Ståle Bryhn.