Riktig nok har Fiskå Mølle Flisa arrangert vårdager i en årrekke allerede, men årets vårdager blir helt spesielle. Denne gangen er nemlig en rekke lokale utstillere invitert, og vårdagene byr ikke minst på en sosial og trivelig ramme.

- Vi har fått mange lokale aktører med som har stands disse to dagene. Det er småskalaprodusenter som Helen Davey, Knapper Alpakka, Erik Vasaasen, Vidar Martinsen, Baltebøl, Hasle Traktor, Solør Industriservice, Grue 

Bygdeservice, Ivar Bredalen, Lars Erik Nymoen, Olav Stenvadet, Agri Teknikk AS og Vidar Julien, sier Kari-Anne Nymoen, før hun må trekke etter pusten. Med så mange utstillere på plass ligger det an til en helt annen ramme for årets vårdager.

- Dreyergaarden i Hof kommer og serverer sine egne hamburgere laget av utegris. Dem grilles her gjennom hele dagen, og de burgerne er skikkelig gode, sier Nymoen.

Opplegg for alle aldre

For de minste legges det opp til en egen leketraktorbane, og det blir servering av gratis vafler, kaffe og saft.

- I tillegg kan folk bli med på en omvisning inne på mølla. Her kan de se hvordan kraftfórproduksjonen fungerer. Ikke minst kan folk få bli med på toppen av kornsiloen for å se på utsikten. Der er det skikkelig god utsikt, sier Nymoen.

Åpningstidene for vårdagen er også kraftig utvidet i og med at så mange lokale utstillere nå er med. Fredag åpner de allerede klokka 08.00 og morgenen, og holder det gående til klokka 16.00. Lørdag fra klokka 10.00 til 13.00.

- Nå er det bare opp til værgudene, ler Nymoen.