• SEIER: Etter seier i Norway Cup, er det lov å juble! FOTO: Privat

11'er laget vant sin kamp på søndag, mot Haugar med 3-0. Men mandag ettermiddag ble det 0-2 tap mot Utleira som var motstander på Valle Hovin. Den siste og avgjørende kampen for om de kommer til A-sluttspill eller ikke, spilles mot Røa på Abildsø tirsdag klokka 16.30. Røa har vunnet begge sine kamper så langt, så det blir en tøff kamp for videre avansement for Vaaler-gutta.

7'er laget vant også sin kamp på søndag, motstander var Haugar Sk G14-2 og Vaaler vant 4-1. Neste kamp var mot Tjørvåg/Moltu på Valle Hovin, det endte dessverre med tap 0-4. Siste og avgjørende kamp for 7'er laget spilles tirsdag klokka 17.15 på Valle Hovin mot Frøya. Frøya har en seier og ett tap, så vinneren går mest sannsynlig til A-sluttspill.

Åsnesalliansen G14 sitt 11'er lag spiller siste kamp i gruppespillet mot Strømsgodset tirsdag morgen, men er allerede klar for 32-dels finalen onsdag ettermiddag - etter 3 seire av 3 mulige.

7'er laget til Åsnesalliansen spiller avgjørende kamp mot Smørås IL tirsdag klokka 16.15 på Valle Hovin. De har 1 seier og 1 tap så langt.