En veldig våt bane skaper ofte interessante situasjoner i en fotballkamp og det er ikke unormalt at det også skjer i 6. divisjon.

- Etter en brakseier borte mot Grinder i forrige seriekamp har vi trent godt og hatt fokus mot at vi møter et helt annet lag i Brandval, som vi tidligere har hatt problemer med. Vi gjør noen endringer i inngang mot kamp og med coach Engebakkens klare plan så går det vegen denne gangen. Vaaler styrer kampen fra første spark på ballen og Brandval slipper veldig lite til. Vi scorer hele 6 mål men det kunne nok fint ha vært noen til, men man kan ikke sette alle hver gang. Vi gjør en meget god kollektiv kamp denne kvelden, og selv om vi setter mange av målene på dødball så er opptakten til dødballene veldig bra, sier Henning Myrer.

Bra frammøte

Selv i dårlig vær møtte mange opp på Våler stadion. 

- Vi kan vel telle 3 sjanser til Brandval i løpet av kampen, der den farligste nok er et frispark fra 16 som de setter i tverrliggeren. Vi er solide bakover og vi er samspilte fremover denne kvelden på en våt og rask Vålerbane. Vi har igjen mange målscorere som er betryggende, som viser at vi ikke er avhengig av en eller to til å score målene våre. Nå venter noen tøffe kamper fremover, med Vinger hjemme til uka som blir en real test på hvordan vi står. Dette er en tøff avdeling og vi må være helt der oppe hver kamp om vi skal være med å kjempe i toppen. Igjen er det veldig mange og ser på kampen, selv i det dårlige været, noe som gjør det ekstra gøy å spille fotball. Vi håper minst like mange møter opp mot Vinger, smiler Myrer. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Vaaler - Brandval 6 - 0 (3 - 0)

MÅL: 1-0 Sigvart Melsnes Svenneby (5), 2-0 Nikolai Berger Bjørnebye (7), 3-0 Christoffer Danielsen (15), 4-0 Erik Burud (66), 5-0 Sigvart Melsnes Svenneby (77), 6-0 Ivar Eriksmoen (90). 

Gule kort: 1 gult til Vaaler (Marius Haug) og 2 gule til Brandval.  

Vaaler stilte med følgende lag: 

Henning Myrer, Jan Arne Haugen Evensen (kaptein), Lars Even Karlstad, Magnus Moen, Marius Haug, Simen Nordlie, Aleksander Danielsen, Nikolai Berger Bjørnebye, Erik Burud, Sigvart Melsnes Svenneby og Christoffer Danielsen.

Innbyttere: Kim Åslie Jonsson, Christer Fredriksen, Lars Rivenes, Thomas Engebakken, Ivar Eriksmoen, Arild Midtskogen og Magnus Aasen.

Neste kamp: 

Vaaler - Vinger FK torsdag 6. juni klokka 19.00 på Våler stadion.