Bjørn Vidar Sletten brenner for å skape liv og aktivitet i Hof sentrum. Hofmarkedet har blitt en kjempesuksess på våren, og det har også Hofmessa som er vinterutgaven av markedet.

For 5. gang inviterer Sletten til Hofmessa i Hof Samfunnshus lørdag og søndag, og utstillerne står i kø for å være med. Her er det ikke plass til mer enn 18 utstillere, men Sletten er sikker på at han kunne fylt opp et ganske stort lokale om han ønsket det.

- Jeg har nesten ikke gjort noe med markedsføring, og jeg kunne fylt samfunnshuset mange ganger av de som henvender seg. Dette er den eneste messa i sitt slag om vinteren mellom Kongsvinger og Elverum, sir Sletten.

Messa startet på samme måte som Hofmarkedet opp i skytterhuset, men måtte flyttes på grunn av plassbehov.

- Hofmessa startet som et lite bokmarkedet. Men flere ville være med, og lokalet der ble for lite. Derfor flyttet vi hele messa ned i Hof sentrum, sier Sletten.

Mange samlerting

Ettersom markedet er innendørs er det litt begrenset hvor store ting utstillerne kan ta med.

- Her blir det mer små ting og samlerting som folk kan ta i hånda. Innendørs er vi heller ikke væravhengig, og det er klart en stor fordel, sier Sletten.

Selv skal han ha med seg mange bøker og lokalhistoriske ting. De andre utstillerne har med seg mange samlerobjekter.

- Hofmessa er åpen fra klokka 10.00 til 16.00 lørdag og søndag, og kafeen er åpen. Alle er hjertelig velkommen til Hof Samfunnshus i helga, smiler Sletten.