På Vinger spilte blant annet David Molnberg og Herman Odden fra start, begge med fortid for Flisa fotball i 3. divisjon. Jon Inge Høiland er også et kjent navn, med kamper i toppserien for både Kongsvinger, Rosenborg og Stabæk, i tillegg til 24 A-landskamper. 

- Vi går ut i 4-2-3-1 og står høyt i nesten 90 minutter. Det er bortimot beleiring og seieren burde ha vært vesentlig større! Vi klarer å holde høyt balltempo store deler av kampen, og det er resepten mot et lag som Vinger. Det var jo motsetningene kamp: vi har med 9 spillere i alderen 14-17 år, litt under snittalderen til Vinger. Artig med masse skryt fra ringrevene i Vinger for måten vi spiller fotball på. Nå har vi Eidskog på mandag, så tar vi ferie fra kamper noen uker. Dommer Olav Berget hadde stålkontroll på oppgjøret og tok ting med et smil. Sånt liker vi! sier en fornøyd Flisa-trener, Lars Mathisen. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Flisa fotball 2 - Vinger FK 1 -0 (1 - 0)

MÅL: 1-0 Noa Mathisen (31). 

Kort: Ingen

Flisa fotball 2 stilte med følgende lag: 

Henrik Stræte Embretsen, Marius Berg, Even André Stensberg, Simen Nordli Ruud, Jørgen Køien Skolegården, Mergim Thaqi, Oliver Banken Sandberg, Sifatullah Noori, Torkil Moberg, Noa Andre Mathisen og Sebastian Østensen.

Innbyttere: Jonathan Østensen, Marius Ramsli Myrvang og Filmon Yonas Goitom.

Neste kamp: 

Eidskog 2 - Flisa fotball 2 mandag 1. juli klokka 19.00 på Matrand.