• STOR MULIGHET: Det er ikke mange ungdommer som har et egen radioprogram. RUF Time er en stor mulighet til akkurat dette.

RUF Time er et ungdomsprogram som går på SolørRadioen torsdager fra klokken 21.00 til 22.00. Programmet har vært på lufta siden 2012, og har hatt mange ulike medlemmer.

- Jeg tok over sommeren 2017, sammen med Hedda Holtet og Selma Kreso. Vi hadde alle tre vært gjester på programmet før, og har visst om det siden 8.-klasse. Programmet har alltid hatt fokus på ungdomskolenivå, og nå som jeg går siste året på videregående, er det på tide å gi seg, sier Jørgen Mathiesen. 

I sommer ble Ingeborg Holen med på RUF Time, og hun forteller at hun stortrives, og at hun blir med videre. Hun er 8.-klassing og har mye bra å komme med til RUF Time. 

- Vi håper at det er noen som kunne tenke seg å være med Ingeborg videre, det er to ledige plasser. Det er ikke mange ungdommer som har sitt eget radioprogram, og jeg ser på dette som en stor mulighet, sier Mathiesen.

Jørgen forteller at han vil fortsette til de nye medlemmene er på plass, og at skulle noen ønske å være med så er det bare å sende melding til han på Facebook. Det er også mulig å avtale og komme innom under sending.