Uncle Leo heter et nytt Grue-band bestående av Kjågen Lindstad, Michael Solberg og Jo Sætre. De skal gi publikum god gammeldags punkrock, og lanserte sin første låt «Mental Health» i november i fjor. Etter det har de slippet to singler, og fredag 14. juni kom hele albumet på strømmetjenestene. Det heter «Where are we going», og hele albumet får du høre under releasekonserten på Gruetunet fredag 21. juni. Totalt er det ti låter som er gitt ut.

- Dette tror vi blir veldig bra. De siste årene har det jo vært mye folk på Gruetunet, og det er en fin arena for oss å vise oss frem på. Vi kommer til å spille fra showscenen, og håper selvsagt da på bra vær, sier Kjågen.

Han har lang fartstid som musiker, og håper å nå inn på enda større scener med sitt nye band. Målet er de store rockefestivalene, og attraktive scener i byene.

- Planen er å skape noe nytt, men i en sjanger som kanskje ikke alle gjør for tiden. Nettopp god gammeldags punkrock, sier Michael Solberg.

Håper på mange spillejobber

Kjågen er den store skribenten, og deres første låt «Mental Health» fikk gode tilbakemeldinger etter lansering. Nylig ble også bandet signert av Eventgruppen.no. Det er samme management som Trubadur Bayer, Sie Gubba og Terje Tysland for å nevne noen.

- De fleste har booket inn sine jobber for sommeren nå, men vi håper jo at det skal bli en del spillejobber etter hvert. Uansett er det veldig fint å starte på hjemmebane på Gruetunet til helga, sier Lindstad.

De går på scenen klokka 23.30, og holder på en times tid. Etter at de er ferdig fortsetter Picazzo inne på dansebanen til godt utpå natta.

- Jeg er veldig opptatt av at vi skal vise frem det som rører seg i musikkmiljøet lokalt. Uncle Leo og Picazzo er to ganske forskjellige band, men samtidig tenker jeg at de utfyller hverandre godt. Kanskje kan vi trekke to typer publikum til Gruetunet denne lørdagen, sier Tommy Michaelsen i Picazzo.