Lokaloppgjøret er forholdsvis jevnt den første halvtimen. 

- Fæssa er hakket bedre enn oss disse første 30 minuttene. deretter tok vi over siste 15 før pause.  Fæssa får sin scoring etter vi bommer på en klarering og alene med keeper scorer dem. Det står seg til pause, forteller Kjellmyra-trener Geir Tore Jakobsen. 

- I 2. omgang blir det spill mot Fæssas mål fra start til slutt. Etter et innlegg scorer Abraham vakkert på volley og 1-1. Fryktelig fortjent etter spill men det tok lang tid! Vi maler og maler og ruller opp det ene angrepet etter det andre, men det ryddes unna i bakre rekker hos Fæssa - men med litt svake avslutninger fra vår side så ender det 1-1, sier Jakobsen. 

røde kort og hett

Det blir hett i 2. omgang og det blir delt to røde kort til Fæssa. 

- 2 røde kort til Fæssa og spesielt den som kommer rett før slutt er en håpløs idiotisk takling! Her kunne det endt i store skader, men heldigvis skjer ikke det. Et par lignende susere kunne også fått annen farge enn gult spør du meg. En situasjon er det også mellom to spillere der en av våre tar igjen, men her gir dommer gult til begge. Der kunne vi fått det røde! forteller Jakobsen.  

- Alt i alt en kamp som starter dårlig for vår del, men det kommer seg siste 15 i første og som i siste 45 minutter er spill kun mot et mål. Vi må bli bedre foran kassa, så scorer vi mer enn 1 mål i kamper som dette. Jeg syns absolutt vi burde vunnet ut fra spilleovertaket, men Fæssa er et godt lag og forsvarte seg bra, avslutter Kjellmyra-trener Geir Tore Jakobsen.  

Følte vi var nødt til å vinne

Braskereidfoss har startet sesongen med to strake tap.

- Etter to strake tap følte vi at vi var nødt til å vinne denne kampen, og vi har en veldig god oppladning til kampen og vi merker at alle er fokuserte og klare til kampstart. Vi tar kommandoen fra første spark, men med en tung motvind var det vanskelige forhold i den første omgangen. Ingen av lagene skaper noe særlig, men vi scorer etter en drøy halvtime etter litt klapp og babb. Det kan se ut som offside på Patrick Hammeren som scorer, men TV-bildene viser at ballen klart kommer fra en Kjellmyraspiller - så det var en meget god avgjørelse av dommeren! forteller Christer Fredriksen. 

- Etter pause løyer vinden, men da starter det å blåse i fløyta til dommeren istedenfor! Kampen blir ødelagt etter bare ti minutter av omgangen da en Kjellmyraspiller hevner seg med en stygg situasjon som skal være rett i dusjen. Dommeren tør ikke gjøre noe annet enn å gi gult kort, og da følger han opp med å sende vår mann i dusjen to minutter etterpå på en situasjon som ikke er frispark og da blir resten av kampen bare en farse! sier Fredriksen. 

- jobber for hverandre i 90 minutter

Det skulle gå fra vondt til verre for Fæssa, med enda en utvisning. 

- For vår del handler det om å holde unna den halvtimen vi er en mindre, og det klarer vi bra! Kjellmyra har mye ball, men skaper ingenting før de får et drømmetreff etter innlegg fem minutter før slutt. Fem minutter før slutt får undertegnede direkte rødt etter en stygg takling, som er soleklar og vi spiller med ni mann på slutten og tar med oss et svært skuffende poeng hjem. Dette er en kamp vi vinner ti av ti ganger om det er opp til de tjueto som er på banen, men når andre faktorer spiller inn så blir det ingen seier. Vi tar med oss at vi gjør en bra kamp taktisk og vi jobber for hverandre i nitti minutter. Skal ikke se bort i fra at vi starter poengfangsten snart, avslutter Christer Fredriksen, som da får karantene i en eller flere kamper etter det røde kortet. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avd. 02

Kjellmyra - Braskereidfoss 1 - 1 (0 - 1)

MÅL: 0-1 Patrick Krav Hammeren, 1-1 Abraham Andehaymanont Okubatu

Gule kort: Anders Berger Simengård, Emil Gulli Lauten og Sander Tyskeberget Fosseid (alle Kjellmyra). Robin Rostille og Åsmund Reinholdt Håndstad (begge Fæssa). 

Rødt kort: Patrick Krav Hammeren (2 gule), Fæssa (67 min), Christer Fredriksen, Fæssa (85 min). 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Marius Ringkilen Melvold, Filip Myhre, Anders Berger Simengård, Robert Langmoen (kaptein), Mehdi Khan, Marius Bekkemoen, Roger Bredesen, Eirik Andreas Øwre, Emil Gulli Lauten, Abraham Andehaymanont Okubatu og Sander Tyskeberget Fosseid. 

Innbyttere: Piotr Gdak, Omidullah Noori, Jan Marius Nygård Hagen, Markus Steinum Jakobsen, Merhawi Ghirmay Russom, Leon Godin Rotbakken og Lars Berggren. 

Fæssa stilte med følgende lag: 

Karl Emil Libekk, Jakob Lande, Åsmund Reinholdt Håndstad, Magnus André Sparby Rostille, Christer Fredriksen, Sigvart Melsnes Svenneby, Robin Rostille (kaptein), René Olsen, Rudi Steen, Magnus Moen og Patrick Krav Hammeren. 

Innbyttere: Espen Sletten, Martin Solbakken Oksvold, Morten Amundrud, Petter Været Olsrud og Kristian Sillerud Torgersen.

Neste kamp: Stange - Kjellmyra på Frenningbana 21. mai klokka 17.00

Neste kamp: Braskereidfoss - Hamar IL på Braskereidfoss idrettsplass 24. mai klokka 19.00