• FORNØYD KEEPER: Vaalers Henning Myrer var fornøyd med utligningen, nesten på overtid.

I første omgang var det lite som minnet om knallttøft lokaloppgjør som "i gamle dager", til det var det for få dueller og for lite folk på tribunen på Sundenga. Men det tok seg opp utover i kampen og på slutten var det høy temperatur på banen og krangling med dommeren - fra begge lag.

Kampen startet med at det bølget fram og tilbake, ingen store sjanser til noen av lagene. Men etter 6 minutter smalt det: Vaalers Syver Eriksen klinte til fra 20 meter og rett i krysset - kanonscoring! 

Etter dette tok Hof litt over og i det 11 minutt, var det Hof-spiss Leif Thomas Rotbakken som alene med keeper Henning Myrer satte inn utligningen - 1-1. Og Hof fortsatte med et lite overtak, kaptein Peter Hansen satte inn 2-1 etter 21 minutter. Han ble fint spilt igjennom på bakerste stolpe og satte ballen kontrollert i nettet. 

Vaaler hadde flere store sjanser etter dette, men det ble ikke flere mål og Hof ledet 2-1 til pause. En jevnspilt omgang.

høy temperatur i 2.omgang

De første 15 minuttene i 2.omgang skjedde det lite foran målene, men etter 62 minutter var en Hof-spiller uheldig og hardt presset satte han ballen i eget mål - på omgangens første skudd på mål. 2-2 og like langt. Da ble det litt fart i kampen igjen. Etter 70 minutter avfyrte Hofs Peter Hansen et knallhardt skudd langs det våte gresset, men keeper Henning Myrer var utrolig raskt nede og fikk slått ballen i stolpen og tok selv returen. Bra prestasjon av Myrer! Nå tok temperaturen seg opp og vi fikk se noen sugende taklinger, både lovlige og ulovlige - såpass bør det være i lokaloppgjør!

Da klokka tikket mot 90 minutter og de fleste regnet med at det skulle ende med 2-2, gikk Hof opp i ledelsen igjen. Almantas Doreikas avsluttet etter bra spill av hjemmelaget og sendte Hof i føringen med 3 minutter igjen - til stor jubel fra Hof-spillerne. Men Vaaler ga ikke opp og på kampens siste spark på ballen, utlignet Vaaler på et skudd som gikk gjennom alt og alle - Vegard Engebretsen sørget for 3-3 og poengdeling. Etter vår mening helt greit med 1 poeng til hvert av lagene.

Vaalers keeper og kaptein, Henning Myrer, hadde flere gode redninger:

- Det ble en jevn kamp, jeg synes vi starter dårlig. Alt i alt synes jeg vi burde vunnet, men den nøytrale tilskuer synes sikkert det var greit med uavgjort. Vi gir bort mange sjanser, men det ble akkurat så tett og jevnt som et lokaloppgjør skal være, smiler Myrer.