Hof og Kjellmyra spiller i samme pulje i årets Galterudturnering og begge tapte altså sin første kamp på lørdag. Hof tapte 0-3 mot Veitvet, mens Kjellmyra tapte 0-2 mot Brandval. 

Kjellmyra og Hof møttes også til treningskamp i februar, da vant Hof hele 5-2. 

Spillende Hof-trener Fredrik Gottenborg Larsen sier dette om kampen mot Kjellmyra: 

- Et herlig lokaloppgjør som hadde det meste. To lag som sto høyt og ville vinne kampen. Gule kort, småkrangling, tøffe dueller, engasjement, straffespark og en herlig kamp! Kjellmyra går opp i 1-0 ledelse, men allikevel er det Hof som styrer kampen, men ikke like mye som sist da vi vant 5-2.  Begge lag er passe fornøyd med resultatet, men med tanke på sjanser og spill, så hadde det ikke vært ufortjent med en knepen seier til Hof i dag, sier Gottenborg Larsen.

- Vi viser en enorm lagmoral og at vi er godt trent på nåværende tidspunkt. Mange spilte 2 fulle kamper på to dager, og med en god del forfall i troppen så er dette noe vi er fornøyd med! Nå skal vi trene to økter til uka, før vi møter Brandval neste lørdag. Vi har god stemning i gruppa med mange motiverte spillere. Det er helt avgjørende at vi står sammen, møter opp på treninger og holder koken fremover. Det går fort til seriestart i mai, og vi er i rute fysisk og mentalt! sier Gottenborg Larsen. 

Grue deltar også i årets turnering, de tapte lørdagens kamp 2-3 mot Raumnes & Årnes, mens det ble seier 2-1 mot Eidskog søndag. 

Neste helg møtes Hof og Brandval, Kjellmyra og Veitvet, mens Grue møter Sagene.