Utsiktene for 2017 ser bra ut for NAF Trafikksenter Vålerbanen. Det nye hotellet er snart klart for åpning, og direktør Trygve Schjerpen er glad for at mange av kundene som var innom i 2016 kommer tilbake i år.

- I tillegg har vi en del flere ukearrangement som vi ikke hadde tidligere. Det er på grunn av hotellet som nå snart er klart for åpning. Det gir oss en del nye muligheter, sier Schjerpen.

Han får tilbakemeldinger på at arrangørene og brukerne trives på Vålerbanen, og det gjør at han er optimist med tanke på fremtiden. Flere store arrangement kommer også tilbake i år.

Gatebil størst

- Gatebil er jo det største arrangementet her, og de kommer tilbake i mai. I tillegg blir det NM-runder i asfaltracing, vi skal ha roadracing og debutantkurs i roadracing for å nevne noe, sier Schjerpen.

Det er et stort distrikt som sokner til NAF Trafikksenter Vålerbanen i den daglige drifta. Sikkerhetskursene som holdes her har kun to tilsvarende anlegg i Norge. Det er i Kristiansand, og i Finnsnes. Her finnes det ikke hotell.

- Hotellinvesteringen har vi veldig troen på. Målet er at hotelldriften isolert skal gå i null, men at den skal tilføre anlegget en del nye kunder.  Vi har stor tro på årene som kommer, sier Schjerpen.