Bygningsmassen som huser Mobakk Bil og Service i Våler har vært gjennom en real ansiktsløftning. Prosjektet skal være ferdig 1. mars når tilbygget er klart til og åpnes.

- Vi bygger på så vi får flere verkstedplasser og to plasser til bilvask i egen vaskehall. Dette var et tilbud som var savnet i Våler, og derfor satte jeg i gang med det, sier Arne Roger Mobakk.

Oppgraderingen har en kostnadsramme på seks millioner kroner. Investeringen viser at Mobakk har trua på fremtiden i bygda.

- Her ligger vi veldig ideelt til, og vi har kunder i fra området rundt. Nærheten til sentrum og Heia Hotell er veldig fin, sier Mobakk.

Bedre forhold på jobb

Allerede er store deler av taket skiftet, hele bygget er etterisolert, vinduer er skiftet og likeså dører. Det har Mobakk allerede merket godt på strømregningen.

- Det har blitt et helt annet bygg å være i nå. Arbeidsforholdene har blitt mye bedre, sier Mobakk.

Nå håper han Våler-sokningene tar godt i mot tilbudet om bilvask som åpner 1. mars.

- Vaskeanlegget blir et innendørs vaskeanlegg hvor folk enkelt kan betale med minibankkortet. Dette blir et skikkelig selvvaskanlegg som jeg gleder meg til står ferdig, sier Mobakk.

Nå er det 15 år siden han startet opp virksomheten, og gjennom årene er det mye som har skjedd. I 2017 skal det ansattes ytterligere en person på verkstedet, og i januar kommer også en lærling inn.

- Bruktbilsalget skal vi også dra i gang igjen for alvor neste år, og det er mye spennende som skjer. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Mobakk.