Lørdag er det klart for årets høydepunkt i Hof-sentrum. Hof-markedet arrangeres for 8. gang, og primus motor Bjørn Vidar Sletten satser på at været skal holde seg.

- Det ser bra ut på lørdag nå. Gjennom fredagen skal det regne, men på lørdag blir det opphold. Forhåpentligvis får vi se sola også, sier Sletten.

Under fjorårets utgave av Hof-markedet var det heller skralt vær, men det stoppet ikke folk fra å komme.-

- Ikke noe vær kan stoppe hoffera. Utstillerne kommer uansett, og oppmøtet i fjor var veldig bra i det dårlige været. Men selvsagt håper jeg på oppholdsvær. Det setter en helt annen ramme på arrangementet, sier Sletten.

Forandrer ikke på det som fungerer

Opplegget blir mye det samme som tidligere. Sletten ser ingen grunn til å forandre på noe som fungerer.

- Fra klokka 09.00 blir det gratis frokost ved Joker Amundsen, og det bruker å være rundt 100 som møter opp på dette. Etter frokosten går det slag i slag til klokka 16.00, sier Sletten.

Kimaroj ved Roy Jøran Trangsrud sørger for musikken på dagtid, mens på kvelden blir det trubadurkveld med Mr. Ray på Bøndernes Hus.

- Antallet utstillere i år har jeg nesten mistet litt oversikten over. Jeg tror det er mellom 45 og 50 som er påmeldt, smiler Sletten.

En utfordring i Hof sentrum er parkeringsplassen, men dersom folk klarer å gå noen hundre meter skal det ikke by på problemer.

- I området rundt er det godt med parkeringsplasser, og det bruker å løse seg veldig bra, sier Sletten.

iSolør.no er på plass og SolørRadioen sender direkte fra årets Hof-marked fra klokka 10.00 til 14.00.