Nær to millioner visninger hadde iSolør.no i 2018. For en liten nettavis med et begrenset nedslagsfelt til de tre Solør-kommunene må vi si oss svært fornøyde med det.

De besøkende som var innom iSolør.no brukte i snitt 3 minutter og 48 sekunder på sitt besøk, og forsiden, dødsannonsene og eiendomsoverdragelsene er desidert mest besøkt.

Ser vi nærmere på hvilke artikler som har hatt flest visninger er Trestokkfestivalen helt på toppen av lista. 2. mars kom nyheten om at Trestokkfestivalen flyttet fra Åsnes Finnskog. Den gang var det ikke bestemt hvor, men saken engasjerte tusenvis av lesere. Senere ble det klart at festivalen ble arrangert på gamle Haslemoen leir i Våler.

Bakgrunnen for saken var at det brukte området ikke var regulert til næringsformål, og Åsnes kommune kunne ikke tillate festivalen å bruke området uten en omregulering. De henviste til Hedmark fylkeskommune og pålegg fra det holdet.

- Vi har hatt møte med kommunen om dette, og arbeidet med reguleringsplan er i gang. Kommunen har i møter vært positive, og varslet en symbolsk bot som følge av at området er brukt til næring uten at det er regulert til dette. En bot på 90.000 kroner synes vi er langt over symbolsk, sa Henning Myrer i Trestokkfestivalen den gang.

Hele saken kan du lese her. Oppfølgeren med flere svar fra Åsnes kommune kan du lese her.

Nå beveger vi oss over i 2019, og redaksjonen i iSolør.no ser frem til fortsettelsen. Vi kan røpe at vi har flere spennende nyheter på gang i 2019. Det kommer vi tilbake til.

Godt nyttår fra alle oss i iSolør.no og SolørRadioen!