• TRENGER FLERE: Trener Stefan Karlsen er i beita for spillere og håper noen flere blir med på trening framover.

I tillegg til Grue er Kjellmyra eneste tilbud for jenter som vil spille seniorfotball i Solør. Nå sliter laget med for få spillere og håper det er noen der ute som vil bli med. 

- Pr i dag er vi 8-9 spillere, vi har også et par langtidsskadde som det ser ut som til blir lenge borte. Vi trenger nok omtrent så mange spillere til, før vi kan kalle det en tropp. Vi håper jo å finne nye spillere lokalt. Vi hadde samme runde i fjor og snakket med flere spillere som hadde spilt tidligere - men det ble ikke noe da. Vi håper at kanskje noen av disse vil bli med i år, og vi ser selvsagt mest mulig lokalt, sier Stefan Karlsen. 

to treninger i uka

Samarbeid er ofte løsningen når lag sliter med nok spillere, men for Kjellmyra har det ikke lykkes med samarbeid heller. 

- Vi har snakket med Vaaler IF, men de vil satse i egen klubb. Grue kunne vært et alternativ, men de har over 20 spillere selv. Da blir det enten Kongsvinger eller Elverum, men det blir nok for langt unna. Nå trener vi i Åsneshallen onsdager klokka 21.00 og Kanonhallen på Haslemoen søndager klokka 17.30. Det er absolutt en fordel om du har spilt fotball før, ettersom vi er på seniornivå. Aldersmessig er det fra 15 år og oppover. Så har du spilt fotball før, er du hjertelig velkommen til være med oss, smiler Karlsen. 

frist i månedsskiftet

Kjellmyra har satt en intern frist til månedsskiftet, før de avgjør om det blir damelag eller ikke. 

- Fristen for påmelding av lag har allerede gått ut, men vi satser på at kretsen gir oss dispensasjon hvis vi får nok spillere. De 8-9 spillerne vi allerede har, må jo få muligheten til å gå videre hvis det ikke blir lag på Kjellmyra. Derfor har vi satt en frist til månedsskiftet før vi bestemmer oss, sier Karlsen.

Er du interessert, er det bare å møte opp i Åsneshallen eller i Kanonhallen. 

- Bare søk meg opp på Facebook eller møt opp når vi trener. Vi håper det kribler litt i beina på noen som har spilt tidligere, eller kanskje noen vil prøve noe nytt, avslutter Stefan Karlsen.