• TAKKNEMLIGE: Uten alle bedriftene som har sponset oss med premier ville dagen blitt kjedelig. Alle elsker en liten premier, forteller Ann Heidi Kirkemo.

Dagen starter klokka 12.00 med en showkamp i sumobryting mellom «Husets far» Frank Bjørneseth og husets egen Erik Langerud Strand. 

- Det er en morsom dag for alle, vi har ordnet med mange ulike aktiviteter for alle aldre. Det blir i tillegg grilling og sang fra utescena hele dagen sier, Ole Skybakmoen, som er ungdomsleder.

Flisa ungdomshus ønsker spesielt at folk melder på lag til tautrekkingen. Ann Heidi Kirkemo, foreldreansvarlig, forteller at det hadde vært morsomt om det ble mange lag som kjempet om vandrepokalen. På melding skjer på telefon til Nancy Hamza.

- Jobbstyret til ungdomshuset har lenge jobbet med denne dagen, og ungdommene har vært med på å bestemme hvilke aktiviteter som skal finne sted denne dagen. Premiene som blir delt ut i alle aktivitetene er hentet fra ulike butikker i nærområdet sier, Kirkemo.

En dag for alle

Denne dagen får du muligheten til å prøve deg på sumobryting, tautrekking, hoppeslott, okserodeo, kjøring med RC-biler, ansiktsmaling, karaoke, rebusløp, sekkeløp, ballongrom, blikkbokskasting og radiostyrt bil.

- Det bli salg av grillmat og drikke under taket ved utescena, sammen med ungdomshuset så vil også Flisa dagsenter selge vafler, kaffe og smykker, sier Skybakmoen.

Flisa ungdomshus søkte støtte hos Frifond for å kunne få penger til flere av aktivitetene. Det fikk de, og takker Frifond for støtter. Uten støtten ville dagen ha mistet sumobrytinga, tautrekkingen, hoppeslottet og okserodeoen. 

- Vi gleder oss veldig til dagen og håper på fint vær, sier Erik Langerud Strand.

Flisa ungdomshus avslutter åpen dag klokka 18.00 og overlater showet til Åsnes ungdomsråd som vil holde en konsert fra klokka 19.00 til rundt midnatt.