• KRÆSJ: Det ble kræsj i både Höljes og på Silverstone.

Det er travle tider for Ben-Philip Gundersen i BPG Motorsport. 

- De to siste ukene har det gått i ett og vi har kjørt 3 løp på to helger. Sist helg kjørte vi de to første løpene i RallyX Nordic i Höljes. Vi hadde greit tempo og var nummer 2 etter innledende omganger. I finalen sto vi i 2. spor. Vi tok starten og ledet, men i andre sving ble vi påkjørt. Bilen ble veldig vanskelig å kjøre så vi havnet bakerst i feltet og måtte bryte løpet etter 4 runder. Veldig kjedelig ettersom vi fikk en bra start og hadde muligheten til å vinne, men sånn er gamet, forteller Ben-Philip Gundersen. 

3. plass totalt

På søndagen var det klart for 2.runde i RallyX Nordic i Höljes.

- Tempoet var fortsatt bra og vi var nummer 3 etter innledende omganger. Litt dårligere enn dagen før, men vi hadde klart å komme oss til 3. spor i finalen. Vi hadde en god start og klarte å klarte å kjøre oss opp fra 3. posisjon til en 2. plass i løpet. Alt i alt ble dette en bra helg, selv om det ble en uheldig situasjon i finalen på lørdag. Vi fikk med greit med poeng og ligger som nummer 3. totalt i mesterskapet, sier Gundersen.

Denne helgen har Gundersen vært på Silverstone i England og kjørt 3.runde i RX2-international series.

- Vi var stort sett med i toppen gjennom hele helgen, og selv om det var litt kjemping i noen av omgangene var vi totalt nummer 3. Etter de innledende omgangene og hadde 3.spor i finalen. I finalen ble det omstart 2 ganger. Den første gangen hadde vi en god start og klarte å manøvrere oss frem til andre plass etter andre sving, før det ble rødflagget på grunn av en krasj blant en av de andre førerne i første sving. Neste start var vi også greit med, men etter å ha ligget side om side mot første sving, ble vi dyttet inn i dekkbarieren og bilen ble stående. Nok en gang en veldig kjedelig situasjon i en finale, sier Gundersen.

neste runde i DANMARK

- Hittil i år har vi ikke hatt veldig mye stang inn, men vi bretter opp ermene og håper på mer stang inn i de kommende løpene. Neste løp er allerede til helgen igjen da vi skal kjøre 3. runde i RallyX Nordic i Danmark. Dette er en bane vi gjorde det bra på i fjor, så dette kommer til å bli nok en spennende helg, avslutter Ben-Philip Gundersen.