Svein Terje Kynbråten forteller til iSolør.no at det tradisjonsrike hotellet i Våler drives som vanlig inntil en ny eier er på plass. Hvor lang tid det tar er helt i det uvisse.

Jula nærmer seg, og julefestene på Heia Hotell arrangeres som tidligere. Den største forskjellen på årets julefester sammenlignet med fjorårets er at førjulsfesten arrangeres nesten én uke senere i år.

- I år arrangerer vi førjulsfest lørdag 22. desember. Vi tror det er en enda bedre dato, fordi da har folk rukket å komme hjem til julefeiring, sier Svein Terje Kynbråten hos Heia Hotell.

Torgeir & Kjendisene har blitt som husband å regne for Heia Hotell, og de spiller opp til fest også på årets førjulsfest. Det er plass til 350 personer i discoen, og Kynbråten tror kanskje det blir fullt på førjulsfesten denne gangen.

- Billettene til både førjulsfesten og 2.dagsfesten ble lagt ut 1. desember, og det er nok smart å sikre seg billetter tidlig, sier Kynbråten.

Tradisjonell musikk

Førjulsfesten har 20-årsgrense, og hele arrangementet foregår i discoen. 2. juledag blir det åpent hus med Clas Lindberg i discoen, og Contrazt i festsalen. Slik har det også vært i en årrekke nå.

- Her har vi totalt 700 billetter som legges ut for salg 1. desember. I fjor ble det ikke helt utsolgt, men i mange år har det vært det på 2.-juledag. Mange har en tradisjon på at de skal hit, sier Kynbråten.

Ellers har det vært en travel førjulstid med julebord på Heia Hotell. Både for bedrifter, og lag og foreninger som har lukket selskap.

- I midten av november hadde vi allerede solgt inn 1.300 julemiddager, så dette ser veldig bra ut for hotellet vårt her i Våler, sier Kynbråten.