Tour of Norway for Kids er landets desidert største sykkelritt for barn, og nå er de klare for turné igjen. Lørdag kommer de til Flisa, og klokka 12.00 håper arrangørene at mange barn står klare på startstreken.

Det var omlag 150 barn i alderen 0 til 13 år som stilte til start på Tour of Norway for Kids under SolørMart’n i fjor.

- Foruten at løypa må forandres litt der Blomsterparken skal bygges blir det ingen store forandringer i år. Dette er et opplegg som fungerer fra år til år, og arrangørene gleder seg til å komme til Flisa. De synes det er veldig bra liv her under SolørMart’n, sier Per Ivar

Antonsen i Solør Cykleklubb.

De stiller med rundt 15 frivillige for å få arrangert løpet, og Antonsen roser alle som stiller på dugnad i en travel mart’nshelg.

- Tour of Norway for kids er landets desidert største sykkelritt for barn, og alle som starter er vinnere og får premie. Nå håper vi enda flere barn stiller til start i årets løp, sier Antonsen.

Det er 13. gang at Tour of Norway legger ut på landevegen, og de siste årene har det blitt en fin tradisjon med sykkelløp for de minste under SolørMart’n. Alle deltakere må ha hjelm!

Om været spiller på lag er det ikke utenkelig at det blir ny rekord. Kaffegata bygges om til en stor sykkelarena disse timene, og det er profesjonell start og målgang for de minste. En opplevelse som deltakerne vil huske i lang lang tid.