Det var i november i fjor nyheten kom om at Tore Halvorsen skulle slutte som vokalist i Ole Ivars.  Men slutte å synge har han aldri hatt noen planer om.

- Nei, dette er jo hele livet mitt det. Hvor lenge jeg skal holde på vet jeg ikke, men å synge og å underholde er det artigste jeg vet. Så jeg håper det blir lenge til jeg gir meg enda, smiler Tore Halvorsen.

Han har hytte i Rendalen og er stadig på farten i Hedmark. Nå gleder han seg til å varme opp teltet for Rytterne Röj under Sankthans på Kirkenær fredag 21. juni. Han lover å presentere både Ole Ivars låter og andre musikalske skatter.

- Jeg har jo gitt meg i Ole Ivars, men sangene er med meg. Det fungerer veldig fint å fremføre de gamle klassikerne fra Ole Ivars på egenhånd, og nå som jeg reiser rundt uten band har jeg mer fri til å gjøre det jeg vil, sier Halvorsen.

Mye fri har det imidlertid ikke blitt. Spillejobbene tikker inn, og nylig spilte han blant annet på Rullatorfestivalen på Jessheim. Halvorsen har nemlig repertoar for et allsidig publikum.

- Faktisk må jeg si nei til en del jobber, og ta meg litt fri. Så utsiktene ser veldig bra ut. Nå håper jeg mange kommer for å høre på Helge Støholen og meg i teltet under Sankthans. Vi skal i hvert fall gjøre vårt for å løfte stemningen, smiler Halvorsen.