Tony Skjevik, som ThoseBricks, står igjen som én av de fire siste deltakerne i TV 2 sin storsatsing The Stream denne høsten. Flere tusen deltakere var påmeldt, og Skjevik begynner virkelig å nærme seg finalen. Vinner han den blir det platekontrakt og 500.000 kroner i kassa.

- Jeg hadde nok ikke trodd jeg skulle komme så langt da jeg meldte meg på. Målet var å få gitt ut musikken og å vinne 500.000 kroner. Da jeg meldte meg på trengte jeg penger, og jeg begynner jo å nærme meg målet nå, smiler Skjevik.

Setter opp buss til Oslo

Fortsatt gjenstår noen beintøffe direktesendinger på TV 2. Fanklubben fra Solør er på plass, og de håper nå at solungene stemmer og støtter opp om musikeren fra Dulpetorpet. Fredag går det nemlig buss fra Flisa med 60 fans som skal til The Stream for å støtte Skjevik.

- Det virker jo som at jeg har hele Solør i ryggen, og det er kjempeartig. Det hjelper meg veldig, smiler Skjevik.

The Stream har vært en opplevelse uten like for Skjevik. Fredag kveld er det den 6. livesendingene så langt, og disse sendingene gjør inntrykk på han.

- Det har vært veldig stressende og et skikkelig hardkjør til nå. Jeg produserer og lager alt selv, og det har vært knapt med tid før hver sending. Men det er så verdt det etter livesendingene på fredager. Da setter jeg meg ned og tenker på hva jeg har vært med på, smiler Skjevik.

Blir kjent igjen

At folk har fått med seg Skjevik på TV-skjermen er det liten tvil om. Da han beveger seg på gata legger han merke til mange blikk, og noen kommer også bort og prater.

- Jeg har ikke mye tid til å være ute når jeg driver med dette. Men da jeg er ute ser jeg jo at folk kikker, og det er artig da folk kommer bort og skryter, sier Skjevik.

Hardkjøret i The Stream gjør at han ikke merker noen stor forskjell på å bo i Oslo sammenlignet med Dulpetorpet.

- Jeg får jo ikke tid til å se noen folk nå heller. Men det er jo litt nærmere butikken da, ler Skjevik.