Storhamar har fire bronsemedaljer fra før, men har aldri tatt gull eller sølv. 

- Denne sesongen har inneholdt mange gode opplevelser i både serien og EHF-cupen. Vi satte oss noen mål før sesongen, og i går klarte vi det siste målet vårt! Kampen varierte veldig, og vi fulgte hverandre tett hele veien,men til slutt var det vi som stod med ett mål foran og det var en deilig følelse! Ettersom Tertnes tapte mot Vipers, hadde vi fått sølvet uansett, men det å få sølvmedaljen på hjemmebane med seier var fantastisk! smiler Tonje Enkerud. 

- Meget stolt

Det ble en meget god sesong for Enkerud og Storhamar-jentene. 

- Jeg er veldig stolt over det vi har klart denne sesongen, med kvartfinale i EHF cupen som var et nytt eventyr for mange, sølv i NM og nå sølv i serien! sier Enkerud. 

Nå er det klart for sluttspill og Storhamar er selvsagt klare etter sølv i serien. 

Til sluttspillet går disse lagene:

Vipers Kristiansand, Storhamar Håndball Elite, Tertnes Håndball Elite, Larvik HK, Fredrikstad Bkl, Byåsen Elite, Molde Elite og Oppsal.

Kvartfinalekampene i Sluttspill Eliteserien Kvinner ble satt opp 11. april. De første kampene spilles rett over påske. Storhamar møter Byåsen i kvartfinalen. 

Kvartfinaler

Vipers Kristiansand – Oppsal

Storhamar Håndball Elite – Byåsen Elite

Tertnes Håndball Elite – Fredrikstad Bkl.

Larvik HK – Molde Elite

Kvartfinale 1 er planlagt spilt 23. april og kvartfinale 2 er planlagt spilt 26. april. Står det 1-1 i kamper vil det bli spilt en tredje kvartfinale 28. april.