Etter 5 strake tap for Flisa fotball, ble det endelig poeng på lørdag. 

- Vi tar ledelsen etter en klassecrosser fra Torkil Moberg som finner Sindre Pedersen som dunker inn 0-1 til side for keeper. MBK utligner etter en skikkelig markeringssvikt på frispark, mens vi tar tilbake ledelsen med Simon Aune etter fint kombinasjonsspill på venstresiden, 1-2 står seg til pause. I 2. omgang faller vi litt i nivå og mister litt av trykket vårt. Mattis Nerheim får satt ballen i mål 2 ganger, det kunne også blitt flere, men keeper Truls Frogner hindret det med flere gode redninger. Sebastian Østensen kriger inn vår scoring i omgangen etter å ha ristet av seg en munkestopper. Østensen hadde forøvrig en veldig god kamp, han er fremdeles bare 17 år gammel, her har Flisa en toppscorer i mange år fremover! sier Flisa-trener Ole Rimmereid.

Bra toppnivå, men må heve bunnivå

Flisa fotball viste flere gode angrep i løpet av kampen på Børstad. 

- Sindre Pedersen var flink til å komme seg til sjanser og kunne fort scoret 2-3 mål til. Ellers var Simon Aune og Kristian Skolegården også blant de beste spillerne på banen. Det ble en kamp med mange sjanser begge veier, noe resultatet som kunne vært større, bærer preg av. Vi har trykket i store deler av kampen, noe av grunnen til det var at vi var bedre enn på lenge på motpresset da vi mister ball høyt i banen. Pasningsspillet var veldig varierende, vi hadde flere gode angrep på det beste og på det dårligste blir flere helt ufarlige situasjoner farlig på grunn av slurv og ubesluttsomhet, men vi viser hvert fall at toppnivået er bra, så må vi jobbe for å heve bunnnivået, avslutter Rimmereid. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 01

MBK Domkirkeodden - Flisa fotball 3 - 3 (1 - 2)

MÅL: 0-1 Sindre Fjellberg Pedersen (16), 1-1 Kristoffersen (19), 1-2 Simon Aune (24), 2-2 Nerheim (55), 2-3 Sebastian Østensen (65), 3-3 Nerheim (77). 

Kort: 2 gule til hjemmelaget, mens Flisa fotball fikk 3 (Doreika, Moberg og Østensen). 

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Truls Frogner - Mats Hanstad, Torkil Moberg, Almantas Doreika, Kristian Skolegården - Håvard Holtet, Erlend Karlsen - Andre Bekkemoen (Even Stensberg, 63), Simon Salen Aune, Sindre Fjellberg Pedersen - Sebastian Østensen.

Innbyttere: Even André Stensberg, Noa Andre Mathisen, Filmon Yonas Goitom og Sifatullah Noori .

Neste kamp: 

Reinsvoll - Flisa fotball lørdag 21. september klokka 15.00 på Reinsvoll ipk.