• ÅSANE J18: Kommer til Åsneshallen til helga.

Lørdag og søndag kommer noen av de beste 18-åringene i landet til Flisa. Disse dagene spilles andre kvalifikasjonsrunde til Lerøy-serien. Lagene som kommer til Flisa er, foruten vertskapet: Stabæk, Fjellhammer og Åsane fra Bergen.

- Kampene i Lerøy-serien har en flott ramme rundt seg og det blir bra liv i Åsneshallen denne helga. Kampene er ledsaget av god musikk og profesjonell speakertjeneste. Det er i det hele tatt flere gode grunner for å ta turen innom Åsneshallen denne helga, sier Marina Seigerud Moe. 

Det lokale laget fra Flisa består av jenter fra Solør og er et resultat av samarbeidet mellom Grue og Flisa.

Nøkterne optimister

Samarbeidslaget Solør håndball trenes av Stein Johannesen og han er «nøktern optimist» før helga. 

- I forhold til hvordan vi presterte i 1. runde, er vi nøkterne. Vi viste i fjor at vi kan hamle opp med de beste lagene, da vi slo Stabæk ut av kvalifiseringen. På en god dag med flyt og vi får redninger, og vi får spilt vårt eget spill, kan det meste skje. Vi er nøkterne optimister, smiler Johannesen. 

Det er tidlig i i sesongen for Solør håndball, men de er «i rute» mener trener Johannesen. 

- Vi har kommet et stykke på vei. Vi har kommet ganske langt i det offensive spillet, men har litt igjen på den defensive delen. Vi har kommet så langt vi kan komme egentlig, og er godt forberedt i forhold til de kvalitetene vi har i laget vårt, sier Johannesen. 

Lørdag 6. oktober

Klokka 12.00 Solør håndball – Stabæk 

Klokka 13.30 Fjellhammer – Åsane 

Klokka 16.30 Stabæk – Fjellhammer 

Klokka 18.00 Åsane - Solør håndball

Søndag 7. oktober

Klokka 10.00 Åsane – Stabæk

Klokka 11.30 Solør håndball - Fjellhammer