Hos Skogen Restaurant (tidligere Dæsbekken) på Åsnes Finnskog er de i gang med oppladingen til årets Trestokkfestival lørdag 29. juli. De som ikke klarer å vente så lenge kan få en liten smakebit allerede søndag 30. april.

Denne søndagen kommer nemlig Ida Nielsen for å spille intimkonsert på Skogen Restaurant.

- Nielsen spilte bass sammen med Prince frem til han gikk bort i fjor. Ida både spiller bass, synger og komponerer egen musikk. Dette blir en opplevelse for de 140 som kommer, sier Lars Håkon Blostrupmoen, som eier Skogen Restaurant.

Det legges opp til servering av Funky pinchos tapas til 80 av gjestene, og kun konsert til de siste 60. Blostrupmoen forteller om bra interesse, og har tro på at arrangementet blir utsolgt i løpet av denne uka.

Eksklusivt opplegg

Nielsen beskriver tiden sammen med Prince som en magisk reise, og det blir en eksklusiv intimkonsert på Åsnes Finnskog denne søndagen.

- Dette blir en intim, funky og lun konsertopplevelse med en av verdens fremste bassister, smiler Blostrupmoen.

Ellers begynner brikkene for alvor å falle på plass for Trestokkfestivalen 29. juli. For tiden kjøres det en kampanje for alle under 18 år med omlag halv pris på billettene. Det er også inngått et samarbeid med lokale idrettslag om salg av billetter.

- Det begynner å bli bra interesse rundt billettene nå, og vi gleder oss veldig til Trestokkfestivalen i juli, sier Blostrupmoen.