Når EM i sprangridning arrangeres i Rotterdam i Nederland er det blant annet med Solør Rideklubb representert. 

Det er fire ryttere som får ri om EM tittelen både for lag og individuelt i Nederland, men det er fem som får reise nedover. Den ene blir da reserve der nede, men får ri andre konkurranser under mesterskapet.

De som reiser sørover og skal representere Norge er:

  • Pål Flam med Skjerabergs Larkin fra Arendal og Grimstad Rideklubb (Hesteeier: Stall GP AS).
  • Geir Gulliksen med Gin Chin Van Het Lindenhof eller VDL Groep Quatro fra Drammen og Omegn Rideklubb (Hesteeier: Stall Gullik AS).
  • Johan-Sebastian Gulliksen på Exit of Ice Z fra Drammen og Omegn Rideklubb (Hesteeier: Bjørn Rune Gjelsten og Stall Gullik AS).
  • Marie Valdar Longem på Si La Sol Greenbay Z fra Bærum Rideklubb (Hesteeier: AN Breeding).
  • Hege Tidemandsen på Carvis fra Solør Rideklubb (Hesteeier: Dagny Elisabeth Silén Tidemandsen).
  • Hjemmeværende reserve blir Victoria Gulliksen på Deville, fra Drammen og Omegn Rideklubb.

Laget står oppført i alfabetisk rekkefølge.

- Vi har hatt gledelig mange ryttere som har vært kvalifisert, men etter en vurdering av form og helse hos både hester og ryttere var det dette laget vi endte opp med, sier landslagsleder i Norges Rytterforbund, Mikael Kolind.

Han gleder seg stort over resultatene på internasjonal arenaer for norske rytterne den siste tiden. Norge har i år hatt stang inn i stedet for stang ut i de største konkurransene.

EM er nest siste mulighet for det norske laget til å kvalifisere seg til OL i Tokyo neste år. Den siste muligheten er i Barcelona første helgen i oktober når verdens beste lag skal ri rinalen i Nations Cup.