The Mule Skinner Band er altså «gamle» Streaplers som de fleste herover kjenner til. 

- De startet opp i 1959 i Kungälv med Gert Lengstrand, tvillingene Göran og Håkan Liljeblad, og Lasse Larsson som nå er borte. Bjarne Lundqvist ble med i 1963 og han er også fortsatt med. De startet opp igjen som Mule Skinner Band i 2014. Vi har sett Streaplers både på Kjellmyra og på Bjørkheim i gamle dager, de spilte jo mye i distriktet vårt på 60-tallet. Streaplers var de jo de «store av de store» på den tiden, sier Bjørg Bråten og Aud Kneppen Skoglund. 

- vært med i streaplers i 50 år

Vokalisten Gert Lengstrand var med i The Cadillac Band, som blant annet spilte på Skansen for noen år siden. 

- Gert ville starte et eget orkester, og det ble da The Mule Skinner Band. Tvillingene Göran og Håkan Liljeblad hadde vært med i Streaplers i 50 år. Bandnavnet kommer fra ei låt som heter «Mule Skinner Blues» som de slo igjennom med i 1963. Streaplers består fortsatt, så derfor måtte de ha ett nytt navn, forteller Bråten. 

The Mule Skinner Band har gitt ut 2 CDer foreløpig. 

- Den første CDen heter «Together again» og det passet jo bra, den andre «Än en gång». De spiller også rock'n roll med låter av Chuck Berry og Status Quo. De har også fått med seg en kapellmester som heter Jörgen Flach som spiller på keyboard, han er bare «unggutten» i 50-åra. Gert Lengstrand blir 76 år, mens tvillingene blir 75 år i april. Bjarne Lundqvist er vel året yngre, så det er godt voksne karer, smiler Bråten. 

De spiller både gammel og litt ny musikk, og det er Gert Lengstrand som skriver låtene. 

- Han har skrevet låten «Tusen och en natt» som Charlotte Nilsson (nå Perrelli) vant Melodi Grand Prix med i Jerusalem og han har også skrevet «Eloise» som Arvingarna gjorde stor suksess med, sier Bråten.

- kan fort være siste gangen på flisa

The Mule Skinner Band har spilt på Rådhuskinoen tidligere også. 

- De spilte her i april i 2016, med nesten fullt hus og stormende jubel! Den gangen var det Always Late som arrangerte konserten, nå leier bandet lokalene og står også for arrangementet selv. Vi hjelper til med markedsføringen, ellers gjør de det meste selv. Det er viktig at folk kjøper billetter tidlig, ellers er det ikke sikkert de tar den lange turen fra Kungälv utenfor Göteborg, oppfordrer Bråten og Skoglund. 

Ettersom gjengen begynner å dra på årene, kan det fort være siste gangen de kommer til Flisa. 

- Ja, det kan det fort være. Da de spilte i Östersund var det 3 av de som tok flyet, de orket ikke å kjøre bil så langt lenger. De er jo fortsatt på turne og har turneplan for hele 2018, men det kan som sagt være siste gangen med konsert på Flisa, sier Bråten og Skoglund. 

Billetter fås kjøpt på rådhuskinoen.no, på servicetorget eller ved inngang.