Om du liker revy kommer du til å kose deg utover høsten og vinteren. Flere forestillinger er på gang, og først ut er «Rett i dass» som spilles i Rådhuskinoen Kulturhus på Flisa 2. og 3. september.

- Det var Oliver Bråten som tok kontakt med meg og ville sette opp en revy. Etter det plukket vi med oss de som er med, og jeg blir litt gamlemor sjøl - nok en gang, sier Wenche Olsrud.

Med på scena denne gangen har hun Ingrid Sparby, Håkon Åslie, Thomas Lund, Jørgen Wenstad, Nora Braskerud og Oliver Bråten. Nora og Wenche har vært med i forestillingen til Grilldressgjengen nylig, mens resten har deltatt på russerevyer de to siste årene.

- Forestillingen blir en god miks av det Grilldressgjengen og russerevyene har å by på. Dette er folk som byr på seg selv, og det blir sketsjer og musikkstykker som hører en god lokalrevy til. Flere lokale poeng blir det også, sier Wenche.

Dassen er vasket

De blå festivaldassene kan være en utrivelig opplevelse om de ikke er rengjort på noen dager. Dassen som blir med som gjennomgangstema bedyrer Olsrud at er behørig vasket, og at den også var vasket i forkant av fotoseansen til plakater og liknende.

- Dassen skal vi ha med på scena i flere numre. Da vi satt og fjasa om hva vi skulle kalle oss sa vi at revyen sikkert kom til å gå i dass. Og slik var både navn og gjennomgangstema på plass, sier Olsrud.

I etterkant av forestillingene blir det fest på Heia Hotell, og det er lokale Spelloppmaker som spiller opp. De som har vært på forestillingene får halv pris på inngangsbilletten på Heia Hotell, og det er kun plass til 400 her.

Åsnes Teaterlag setter opp forestilling i november, og Grilldressgjengen kommer tilbake i februar. Det blir et bra revyår for de som liker å få seg en god latter.