• BADEKAKE: Denne kaka var levert av Ivar Bakke i forbindelse med åpningen..
  • FULL LENGDE: Den nye badeleken i svømmehallen dekker nesten hele lengden på bassenget.

Under åpningen av badelandet var ordfører og medlemmene av svømmeklubben invitert. Lederen av svømmeklubben, Per Arne Flisnes, takket alle sponsorer og folk som har bidratt til å få dette mulig. Badelandet eies av svømmeklubben, men Åsnes Svømmehall arrangerer «Vårt lille badeland i Solør» med utstyret på lørdager. Åpningstidene er fra klokka 10.30 til klokka 15.00.

- Det er like morsomt for barn som for voksne, sier Per Arne Flisnes.

Barn og ungdom var i gang med å prøve badelandet. 4 av disse var Adele Sørås (9), Mali Justad (9), Linn Emilie Sørlie (9) og Iselin Justad (19). Når spørsmålet kom om de syns dette var et fint tilbud i svømmehallen kom det er enstemmig ja fra hele gjengen. Flere hadde også prøvd banen opptil seks ganger og syntes det var like gøy hver dag.

- Jeg har sklidd flere ganger, og dette har gått fint, sier Mali Justad.

Ordfører Ørjan Bue var tilstede for og klipte den røde snoren under den høytidelige åpningen. Han tok også imot utfordringen om å prøve badelandet med strak arm.

- Det var morsomt å prøve, og badelandet hjelper unger til å kunne bli trygge i vannet, sa Ørjan Bue.

Det ble servering på galleriet med kake, kaffe og saft. Per Arne Flisnes er strålende fornøyd etter åpningen og håpet er at flere kommer da det blir tilgjengelig for alle.

Badelandet er åpent for barn, unge og voksne fra lørdag 4. februar med badelandet som attraksjon.