• PLASS TIL MANGE: Bingoen har hatt i snitt 120 til 130 spillere hver onsdag.

Bingoen på Vidarvoll har i snitt samlet 120 til 130 mennesker hver onsdag for å spille bingo. Bingoen holder på fra april til september og har gjort det siden 1972, og nå er de klare for årets sesong som dro i gang igjen onsdag 3. april.

- Bingoen er godt innarbeidet og mange faste spillere kommer. Vi ser også at bingo har blitt interessant blant yngre, og vi har også noen spillere under 30 år. Det er mange som er med og hjelper for at bingoen skal gjennomføres, forteller Tore Øiseth.

Opptil 17.000 kroner i premier!

Bingoen har flere varianter spill, og premiene varierer fra 200 til 17.000 kroner. Øiseth tror at grunnen til at de overlever mens andre legger ned lokalbingoen er mange. Han forteller at idrettslaget og velforeningen på Braskereidfoss har jobbet hardt med bingoen. 

- Bingoen har blitt et samlested for mange, et sted hvor man møter mennesker man kanskje aldri ser ellers. Vi starter egentlig klokka 19.00, men de første er her allerede klokka 17.00 og spiller kort og koser seg, forteller Øiseth.

Bingoen på Vidarvoll har de siste årene hatt et godt overskudd, hvor pengen har gått til vedlikehold av lokalene, og restaurering av grunnmuren. 

- Bingoen holder på hver onsdag til midt ut i september. Vi håper mange kommer innom oss både for det sosiale og for å støtte idrettslaget og driften av Vidarvoll, sier Øiseth.