Folkets Steakhouse på Flisa ligger i tilknytning til Rådhuskinoen Kulturhus. Daglig leder Emir Dogan drar stor nytte av det når det skjer store ting i Rådhuskinoen.

- For eksempel er det søndag kveld konsert med Linda Gail Lewis, og vi har fått mange forhåndsbestillinger på bord før konserten. Slik er det ofte når det skjer ting i kinoen, og det er jo selvsagt veldig fint for oss, sier Dogan.

Dette var én av grunnene til at han valgte å starte opp det nye restaurantkonseptet sitt nettopp her. Etter at Mona Lisa brant så familien på flere alternative lokasjoner, men det endte altså i lokalene til den gamle rådhuskantina.

- Det er jo særlig på helgene det er mye trafikk her, men også ukedagene har tatt seg opp mye. Hit kommer gjerne en gjeng eller en familie for å kose seg med god mat. Konseptet er litt annerledes enn Kaktus, sier Dogan.

Populært med buffet

I høst inviterte Folkets Steakhouse til biffaften, og det ble en stor suksess. Lørdagene før jul er det julemat som står på menyen når de inviterer til julebuffet.

- Dette er en ganske stor buffet. I tillegg til det tradisjonelle som hører jula til har vi spedd på med en del andre ting også, og vi har fått ros til og med fra leverandørene våre for utvalget, sier Terje Hartvikøy, som er kokk på stedet.