Treneren er den «samme gamle», Stein Johannesen, ellers er det store utskiftninger i laget. Søndag 15. september klokka 17.00 tar Solør i mot Furnes til serieåpning i 3. divisjon, Region Innlandet. 

- Pr i dag er det 21 spillere i stallen, og som vanlig er det mange utskiftninger. Det er 10 nye spillere i stallen, selv om noen av de var med og hospiterte litt i fjor. Det er jenter som var siste års J16 i fjor, som nå har kommet opp som førsteårs senior i år.  Det er noen få seniorer som fortsetter i fra i fjor, så vi starter ikke helt på nytt. Det er jo samme spill og samme filosofi som tidligere, og det er flere av spillerne som har hørt de samme ordene som før og det er de samme arbeidsoppgavene som før. De siste 10 årene har vi alltid hatt noen som har scoret veldig mange mål for oss, og de blir nødvendigvis borte da de er ferdige med VG3. Da havner de i andre klubber og det har også skjedd denne gangen, forteller Johannesen. 

storscorer tilbake

Med så store utskiftninger i spillestallen, har målsetningen fram til nå, vært overlevelse i 3. divisjon. 

- Ettersom vi hele tiden mister de som scorer omtrent halvparten av målene våre, da må nye spillere score de målene neste sesong. Det er også mye ungt i år, så tanken har vært at vi skal beholde plassen i 3. divisjon. Så snur ting og det dukker opp spillere man ikke har tenkt på, så kan vi kanskje endre målsetningen til litt høyere enn det vi tenkte. Vi fikk jo plutselig tilbake Anna Sofie Sandberg, som sikkert kommer til å score «noen» mål, smiler Johannesen.

Serien i 3. divisjon er regional og Solør spiller selvsagt i region Innlandet. 

- Det er en bra serie i år, det er mange gode lag! Det rykket ned noen gode lag fra 2. divisjon og vi har med flere 2er-lag, blant annet Lillehammer 2, Gjøvik 2, Storhamar 2 og Kongsvinger 2. Både Furnes og Elverum er gode, og det er mange gode lag. Serien er mye bedre enn den har vært på 3 år! Jeg ser for meg en tøff sesong, med mye tette og jevne kamper. Tidligere har serien vært delt i 2, halvparten lag som du slår nesten uansett hvor dårlig du spiller og resten jevne kamper som avgjøres med 1 mål eller 2. Denne sesongen kommer alle kampene til å bli avgjort med 1 mål eller 2, og det er jo bra, avslutter Johannesen. 

Hjemmekampene spilles vekselvis i Gruehallen og Åsneshallen. 

Spillerstallen: 

Sandberg, Anna Sofie - Bakspiller

Syvderud, Sandra - Linjespiller

Haugen, Martine Børslungen - Kantspiller

Skyrud, Alvilde Westby - Bakspiller

Lund, Hanne - Linjespiller

Sørby, Camilla Bjerkestrand - Bakspiller

Skarpnord, Ida Skyrud - Bakspiller

Syvderud, Silje - Kantspiller

Haug, Henriette - Kantspiller

Thorsen, Emilie - Bakspiller

Brendå, Jenny - Kantspiller

Hansen-Møllerud, Maja - Linjespiller

Johansen, Malin Mathilde - Målvakt

Lie, Johanne Tyskeberg - Kantspiller

Berg, Nora Vestgården - Bakspiller

Botilsrud, Maiken - Bakspiller

Haugen, Pernille Børslungen - Kantspiller

Nordvang, Oda Amalie Solberg - Kantspiller

Sandberg, Oda Martine - Kantspiller

Jacobsen, Andrine - Linjespiller

Dogan, Eda - Kantspiller

Moe, Maren Seigerud - Linjespiller

Øwre, Kristine Huuse - Kantspiller

Embretsen, Mina Moen - Målvakt