Fjorårets Superlørdag ga mersmak til alle, så lørdag 11. mai er det klart for ny Superlørdag på Kirkenær. 

- I fjor var det helt supert, med fint vær, mye folk, god stemning og bra handel! På evalueringsmøtet i etterkant, var det bare positive tilbakemeldinger og klar stemning for å få til noe tilsvarende i år også. I år blir det litt seinere enn i fjor, grunnet påsken, men litt ut i mai kan jo været bare bli enda bedre. Vi gleder oss stort, smiler Marit Holtmoen.

Motevisning er nytt for året 

Programmet er tettpakket gjennom dagen, noe er det samme som i fjor, men det er også noe nytt for de som kommer. 

- Ja, mye er det samme som i fjor. Det blir bilutstilling ved 4 forskjellige forhandlere og bandet «Memory Lane» spiller utenfor Gruetorget. Nytt i år blir motevisning, og det skjer i Amfiet i Stasjonsvegen som blir stengt for trafikk denne lørdagen. Ellers blir det forskjellige stands, du kan få kjøpe deg noe godt å spise og butikkene er åpne til klokka 16.00, sier Holtmoen. 

Alt er ikke 100 prosent klart foreløpig, men det nærmer seg. 

- Vi er ikke helt i mål med konferansier foreløpig, men kan love at det blir bra. Det blir også noe for de aller yngste, men vi er ikke helt klare med detaljene. Dette får vi svar på en av de første dagene, men noe for de minste blir det garantert, lover Holtmoen. 

- Her er du «vår» kunde

Det skjer mye i vårt distrikt stort sett hver eneste helg, hvorfor skal folk komme til Kirkenær på Superlørdagen 11. mai?

- De skal komme for å kjenne på den nærheten våre butikker kan gi, vi er butikker som kjenner igjen og kjenner kundene våre! Vi husker at du kjøpte deg ei grå bukse, «så denne blusen passer utmerket til buksa»! Det opplever du ikke hvis du reiser til Kongsvinger eller Oslo eller på større steder, der blir du en av mange kunder. Hos oss er du «vår kunde», som vi vil hjelpe og som vi setter pris på. Vi vil at våre kunder skal føle seg hjemme hos oss og gir service deretter. Det er også en spesiell stemning og fellesskap, du kan kose deg og snakke med naboen. Rett og slett ha det trivelig på et lite sted som Kirkenær er, sier Marit Holtmoen.