• STOR BUTIKK: Over 1.000 kvadratmeter disponerer KappAhl på Flisa Stormarked. I tillegg har butikken lager i kjelleren.

Butikksjef Irene Skoglund kan se tilbake på ti spennende år på Flisa. Men det er ingen selvfølge at en så stor klesbutikk skal klare seg på et lite sted om Flisa. Her fungerer det fint, og butikken viser til god økonomi og bra trafikk.

- Disse årene har vært veldig bra, sier Skoglud, som var med på å starte butikken i sin tid.

Butikksjefjobben har hun snart hatt i åtte år. KappAhl leverer rimelig, men god, mote til alle. Både dame, herre og barn. Butikken har kunder fra Kongsvinger i sør til Elverum i nord.

- KappAhl har også startet i Elverum nå, og jeg føler at kjeden virkelig får levert. Butikken her på Flisa er på over 1.000 kvadratmeter, og i tillegg har vi lager i kjelleren. Så det blir mange skritt hver dag på oss ansatte, smiler Skoglund.

Flinke folk i sving

Skoglund roser de ansatte som står på hver dag for at butikken skal klare seg, og ikke minst for at kundene skal være fornøyd.

- Det står mye jobb bak dette. Det er mange flinke ansatte, og i tillegg må vi ha varer og levere som kundene ønsker. Det er litt av et apparat i sving. God kundebehandling er viktig for oss, sier Skoglund.

De ansatte skal ha egen markering av jubileet, og i forbindelse med Black Friday 24. november skal butikken slå på stortromma. Nå ser Skoglund bare frem til fortsettelsen.

- Ti år til blir vel ikke noe problem. Jeg tenker vi sier minst 20 og jeg, smiler Skoglund.