I fjor var «Støller på tur» i distriktet og spilte på forskjellige samfunnshus. I år blir det kun på Strandsjø hvor det blir muligheter til å oppleve denne gjengen. 

- Støller startet vel med Øivind Roos og en gjeng kamerater på Kongsvinger for rundt 15 år siden, hvor de har spilt «Støller i telt». De har vært på tur i distriktet tidligere, men da på forskjellige samfunnshus. Dette blir første gangen de reiser ut fra Kongsvinger og spiller i telt! Det skjer altså i telt på Strandsjø lørdag 25. august klokka 20.00, forteller Bjørn Vidar Sletten. 

- denne gjengen er ikke «justert»!

Tidligere har Trond Eng vært med på tur, men denne gangen er det med et nytt bekjentskap. 

- Ja, nå er det Lars Thyholdt som er med gutta på tur. Han er en utrolig flink skribent, visesanger og trubadur. Gutta i Støller er absolutt ikke «justert» i det hele tatt, det mangler det mye på! Dette blir garantert en morsom kveld! De har vært to ganger på Hof samfunnshus tidligere, men 25. august på Strandsjø blir eneste muligheten til å oppleve de i vårt distrikt i år, fortsetter Sletten.

- Øivind Roos er jo en fabelaktig musiker, og har vel «dragspelet» på ryggen til enhver tid. Det er i utgangspunktet en revy, men ettersom Lars Thyholdt er med - så blir det nok litt visesang og annet i tillegg.  Men jeg vet ikke hva de skal gjøre, men morsomt blir det garantert, lover Sletten. 

plass til 300

Du trenger ingen forhåndsbestilling av billetter. 

- Jeg har store forventninger til antall gjester, vi hadde vel rundt 200 første gangen de besøkte Hof samfunnshus. Kommer det 100-150 stk er jeg sjeleglad! Plass til mange flere er det i alle fall, jeg skal nok klare å romme 300 i hagen. Spørsmålet er hva slags vær vi får, men uansett er det plass til godt over 100 under telt i tilfelle regn. Men vi håper jo på fint vær! smiler Sletten. 

- Dørene åpnes en time før forestillingen starter, det blir litt enkel servering og noe godt i glasset for de som ønsker det. Møt opp i god tid, oppfordrer Sletten.