Stian Aasen har blitt observert flere ganger da Flisa fotball har spilt kamper denne sesongen, og har vært involvert «uoffisielt» rundt klubben litt til og fra i år. 

Du ble observert på benken mot Lokomotiv Oslo i helga, er du tilbake for fullt nå?

- He he, jeg var i alle fall tilbake nå i helga! Jeg har vel egentlig aldri vært helt ute av klubben heller, jeg har pratet mye med trenerne og de i og rundt klubben. Forskjellen nå var vel egentlig at jeg var med på benken, som en av trenerne. Flisa har jo egentlig en spillende hovedtrener, og da har vi blitt enige om at jeg kan bidra når det passer, i forhold til mine jobber. Jeg har jo jobb og familie som selvfølgelig skal gå foran, men skal bidra for Flisa når det passer, men det sier seg selv at det ikke kan bli veldig ofte, forklarer Stian Aasen.

- mye positivt med kampen

Stian Aasen var altså med i helgens bortekamp mot Lokomotiv Oslo, som endte med 2-2 og et kjærkomment poeng for et Flisa-lag som har slitt denne sesongen. 

- Det jeg kan si om kampen, er at det kom mye positivt ut av den! Før denne kampen, hadde vi kunne tatt poeng i én bortekamp denne sesongen. Nå fikk vi med oss et bortepoeng, og det er veldig positivt. Vi hadde en bred tropp til denne kampen, og de som spilte gjorde alt de kunne og hadde strålende innstilling og vilje! Det er ganske mange jevne lag i denne avdelingen, og det var en tett og jevn kamp. Vi leder to ganger, men vi slipper inn utligningen 5 minutter før slutt. Det var selvfølgelig litt surt, fordi vi kunne reist hjem med alle poengene. Samtidig må jeg si at 2-2 var et forholdsvis rettferdig resultat, forteller Aasen.

Det var mye positivt Flisa kunne ta med seg hjem fra Oslo.

- Vi fikk med oss bortepoeng, og jeg er fornøyd med spillet. Vi gjorde noen grep fra sidelinja som var bra rundt scoringene våre, men vi gjør også noen dårlige grep på slutten av kampen. Da burde vi nok kanskje hjulpet til mer, for å sikre seieren, men slik er det alltid i fotball, sier Aasen.

- spillerne er lojale

Comeback-treneren var delaktig i grepene som ble tatt underveis.

- Jeg er jo med og tar valgene som fører til scoringene, men det er jo spillerne som utfører de og spillerne er lojale. Men jeg var også involvert i siste målet i mot, da vi har et trykk i mot oss, og jeg burde kanskje gjort andre grep for å hindre at vi får den dødballen i mot. Som alltid er jeg fornøyd med noen grep og misfornøyd med andre, men slik er det i fotballen for både trenere og spillere. Står vi sammen som vi gjorde i helga, så jeg tror jeg det vil være muligheter for Flisa til å klare seg i divisjonen. Men det blir tøft og vi må stikke fingeren i jorda og jobbe beinhardt i høst. Det er ikke noe poeng å si at «vi er for gode til å rykke ned», vi må «nulle ut» som vi gjorde før kampen på lørdag. Og nå er vi ubeseiret i den «nye tabellen» vår som startet på lørdag, forteller Stian Aasen.

Så gjenstår det å se om oppturen fortsetter allerede på lørdag, da er det hjemmekamp på SolørRadioen Arena mot nok et Oslo-lag. Korsvoll ligger på 4. plass på tabellen og bortekampen i vår endte med et stygt tap - 0-5 ble sluttresultatet i mai. 

Det er tett og jevnt på tabellen, så alle poeng er viktige. Opp til nettopp Lokomotiv Oslo på sikker plass, er det bare 3 poeng. Tynset på 6. plass ligger 8 poeng foran, så høstsesongen kan bli spennende for Flisa fotball!